Nytt kjøkken? Vi skreddersyr så det passer ditt kjøkken.
Få et kjøkken som bare er designet for deg!

På jakt etter kjøkkenet som gir den gode stemningen? 
Creoform kjøkken innfrir forventninger.

Med en topp moderne produksjon som ligger i Sverige, produserer Creoform kjøkkeninnredninger av høy kvalitet. Creoform tilbyr et av markedets største utvalg av design, materialer og farger. Du får ditt nye kjøkken til en svært god pris.

Et nytt kjøkken som gir følelsen av at det er plassbygget. Noe utover det vanlige.

Et kjøkken som er stilfult og kan minne omkjøkken fra århundreskiftet, men likevel en fornemmelse av at det er mer moderne. De smarte listene mellom skap og skuffer gir denne fornemmelsen. Med god plass til inspirasjon, matlaging og avslappet omgang.

Minimalistisk med store innbydende flater

Store slette kjøkkenfronter med stilrene håndtak og knotter. Minimalisme som skaper en litt villere følelse. En stil som etter hvert har blitt kalt for bistro.

Som et plassbygd kjøkken. Skreddersydd for å romme det gode livet

Et kjøkken fra århundreskiftet. Solid, rustikt og med den plassbygde følelsen. Fullstendig innfelte kjøkkenfronter og -skuffer. Skreddersydd med store arbeidsflater og oppbevaringsplass til alt. Tidløs estetikk fra gulvsokkel til taklist.

Minimalistisk design. En kjøkkenøy som gir muligheter

Minimalistisk med store slette fronter. Stilrene håndtak. En kjøkkenøy for kreativitet og samvær. Farge og material etter humør og temperament.

Høyglans  Aluminiumsdetaljer

Nytt kjøkken i storbyserien. Store hvite flater og gripekanter i aluminium som gir dette kjøkkenets særpreg. Leveres i Høyglans eller Halvmatt overflate.

Et nytt kjøkken inspirert av storbyen

Et nytt kjøkken med store glatte flater som kan leveres i Høyglans eller mattlakkert. Et stilfult utseende med et minimalistisk preg og hvor håndtak er byttet ut med en gripekant.

Kjøkken i stilfull bonderomantikk

Et nytt kjøkken med rette og kryssende sprosser som harmonerer med hverandre. Detaljer som dekorativt passer til hverandre. Kan leveres med ulike typer glass.

Kjøkken med nydelig skogstemning.

Fargen kan kalles skoggrønn. Gir følelsen av plassbygget kjøkken. Kjøkkenøy som et samlingspunkt og masse plass til kreative utfoldelser. Kjøkkenet er å finne et sted i Norrlands skoger.

Rustikk og Massivt på Landet

Fliser, takbjelker og massivt tregulv – hva passer vel bedre her enn en kjøkkenfront i massivt tre? Huset er et gammelt kornmagasin, og kjøkkenet ligger nå i det som tidligere var drengeboligen.

Rustikk og Romantisk.

Veggpanel med perlespont i harmoni med pilaster dekorert kjøkkenvinduer. Vegghyllen er laget for å passe perfekt mellom skap og vinduer. Stekeovn på kjøkkenøya og takhengt vifte.

Creoform stiller opp for deg hele veien frem til du har et nytt og moderne kjøkken

Vi vil at du skal få et kjøkken nøyaktig som du forventer.
Et moderne kjøkken som gjør din hverdag enklere på alle måter og som har de finesser som gir den ekstra gode stemningen. Der du vil kunne tilbringe tid med samvær og hvile. Og ikke minst der du vil kunne få inspirasjon til nydelige matretter.

—1

første møtet

Sammen går vi gjennom stil, farger, funksjoner, materialer og planløsning. Du blir veiledet fram til ditt nye kjøkken. Gjerne hjemme hos deg!

—2

oppmåling

Kjøkkeneksperten tar også målene som er så viktige for et perfekt sluttresultat. Målene er spesielt viktige for skap, fronter og benkeplater helt ned til den minste millimeter.

—3

produksjon

På fabrikken produserer vi et stort antall kjøkken. Store og små, og alle er skreddersydde. Her sørger vi også for at alt du trenger, blir omhyggelig pakket og sendt av gårde til din kjøkkenekspert.

—4

montering

Våre kjøkkeneksperter sørger for at monteringen utføres, at tidsplanen holdes, og at arbeidet blir skikkelig utført. Når dette er gjort, gjenstår bare innvielsen av kjøkkenet

Bestille gratis hjemmebesøk

Kjøkkentilbehør som setter prikken over i'en.

Et nytt kjøkken fra oss skal føles komfortabelt lenge. Derfor er all kjøkkeninnredning fra oss nøye utvalgt med tanke på slitestyrke, design og funksjon. Et eksempel på gjennomtenkt kjøkkeninnredning er hjørneskapsuttrekket med hylleplater utstyrt med antisklibelegg. Et annet eksempel er alle de smarte innredningløsningene til kjøkkenskuffene våre. De gjør virkelig livet mer komfortabelt. Innholdet blir lett tilgjengelig, og du får god orden og oversikt. Fokus på detaljer gir en bedre hverdag.

Revo 90
Classic
Intra Universo
Crystal Touch
Stein - Bohus Röd
Intra Eligo
Intra Omnia
Tube
Retro
Subtil
Tre - Eik Hvit
Base
Tradition
Rustik
Mixer
Matt Sort 69
Antikk tinn - knott 95, porslin 96 & skål 97
Laminat - Quartz Stone
Kjøkkenskuffe med bestikkinnsats og knivblokk
Mora MMIX K6
Retro

Kvalitet, service og design.
Hos oss kan du føle deg trygg i ditt kjøp av kjøkken.

Vi produserer moderne kvalitetskjøkkene med følsomhet. For oss er skreddersydde løsninger en selvfølge enten du skal fornye eller forandre kjøkkenet ditt helt. Vi og alle andre i Creoform-familien fokuserer på høy kvalitet, god service og vakkert design. Og framfor alt mener vi at det skal være enkelt og morsomt å fornye kjøkkenet. Velkommen til oss i Creoform Kjøkken.