Gi nytt liv til kjøkkenet med nye
kjøkkenfronter fra Creoform kjøkken.

Bytt frontene og få nytt liv i kjøkkenet

Behold det som er bra ved kjøkkenet, og forny ved å bytte ut kjøkkenfrontene. Det er lett å forvandle kjøkkenet til et moderne og tiltalende rom for matlaging og sosialt samvær. 
La kjøkkenets gamle skap stå, og monter nye kjøkkenfronter. Da får du et fresht kjøkken med minimal innsats – til en særdeles gunstig pris. Velg blant Creoforms kjøkkenfronter i mange ulike materialer, modeller og fargenyanser.
Alt det praktiske tar vi oss av.

Nye kjøkkenfronter med laminat Kjøkkenets gode sliter

Malte Kjøkkenfronter Her kan du fritt velge fargen som trigger dine sanser

Nye kjøkkenfronter i høyglans

Nye kjøkkenfronter i Tre. La naturen forme ditt kjøkken

Creoform Kjøkken hjelper deg hele veien fram til nye kjøkkenfronter som hever inntrykket av kjøkkenet

Vi veileder deg når du skal velge nye kjøkkenfronter. Og når du har tatt ditt valg, håndterer vi alt det praktiske. Først tar vi mål hjemme hos deg for å sikre at alt blir riktig. Etterpå lager vi dine skreddersydde kjøkkenfronter. 
Til slutt sørger vi for at monteringen utføres på profesjonelt vis og til avtalt tid.

—1

Første møtet

Sammen går vi gjennom, stil, farger, funksjoner, materialer og planløsning. Du blir veiledet fram til ditt nye kjøkken. Gjerne hjemme hos deg!

—2

oppmåling

Kjøkkeneksperten tar også målene som er så viktige for et perfekt sluttresultat. Målene er spesielt viktige for skap, fronter og benkeplater helt ned til den minste millimeter.

—3

produksjon

På  fabrikken produserer vi et stort antall kjøkken. Store og små, og alle er skreddersydde. Her sørger vi også for at alt du trenger, blir omhyggelig pakket og sendt av gårde til din kjøkkenekspert.

—4

montering

Våre kjøkkeneksperter sørger for at monteringen utføres, at tidsplanen holdes, og at arbeidet blir skikkelig utført. Når dette er gjort, gjenstår bare innvielsen av kjøkkenet

Bestille gratis hjemmebesøk

Kontakt Creoform Kjøkkenfornying

Øk funksjonaliteten på din fornyelse med smart innredning

Pass på å utstyre kjøkkenskapene og -skuffene med praktisk, smart og fin oppbevaringsinnredning. Få et kjøkken som kjennes topp moderne med skuffer som har dempet lukking, romslige uttrekksskuffer som gir god oversikt, kildesortering med lett adkomst og andre smarte løsninger.

Crystal Touch
Kjøkkenskuffe med bestikkinnsats i lakkert eik.
Kjøkkenskuffe med bestikkinnsats og knivblokk
Intra Omnia
Tre - Ek Snø Helstav
Laminat - Vit
Smart
Tre - Eik Klippgrå
Intra Quadra
Tube
Intra Atlantic
Base
Gryteskuff med relingstenger
Kjøkkenskuffe med redskapsinnlegg i lakkert eik.
Box
Alu look 31 & 30
Oksid 40 & Antikk Tinn 39
Rustfri look 105 & Krom 104
Kobber - runde 93, knott 92 & skål 94
Intra Quadra
Dispensa

Kvalitet, service og design.
Hos oss kan du føle deg trygg i ditt kjøp av kjøkken.

Vi produserer moderne kvalitetskjøkkene med følsomhet. For oss er skreddersydde løsninger en selvfølge enten du skal fornye eller forandre kjøkkenet ditt helt. Vi og alle andre i Creoform-familien fokuserer på høy kvalitet, god service og vakkert design. Og framfor alt mener vi at det skal være enkelt og morsomt å fornye kjøkkenet. Velkommen til oss i Creoform Kjøkken.